Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

–       Toimitatteko kakkuja tai muita tuotteita tilauksesta paikan päälle?

Lähtökohtaisesti emme toimita tuotteita paikan päälle, vaan kaikki herkut on noudettavissa kahvilalta aukioloaikojen puitteissa. Erityistapauksessa tiedustelut sähköpostitse.

–       Teettekö kakkuja tai muita tuotteita tilauksesta?

Kyllä teemme. Käytännössä kaikki valikoimamme tuotteet on tilattavissa kakuista smoothieihin ja salaatteihin yksityishenkilöille sekä yrityksille.

–       Voiko kokonaisen kakun hakea ilman varausta?

Kokonaiset kakut teemme lähtökohtaisesti aina erillisestä tilauksesta. Voit toki kokeilla onneasi ja soittaa meille tai tulla käymään, kakkuja saattaa olla valmiina. Suosittelelemme  kuitenkin tekemään tilauksen ajoissa jolloin varmistat kakun saatavuuden haluamallesi ajankohdalle.

–       Teettekö cateringia?

Teemme kaikkia tuotteitamme tilauksesta, mutta erillistä, mm. henkilökunnan ja tarjoiluastiat sisältävää catering-palvelua meillä ei vielä ole. Ota yhteyttä sähköpostilla, mietitään parasta mahdollista vaihtoehtoa yhdessä J

–       Onko mahdollista tilata raakakakkuja perusvalikoiman ulkopuolelta, esimerkiksi häihin?

Kyllä! Teemme kaikki raakakakkumme aina uniikisti käsityönä suraan tilauksesta, joten toiveesi otetaan huomioon. Voimme siis toteuttaa kakun täysin valikoiman ulkopuolelta, toiveidesi mukaan, tai muokata jo olemassa olevaa kakkureseptiä perusvalikoimasta.

Myös erilaiset pienemmät kakkupalat, esimerkiksi maistiaispalat erilaisiin tapahtumiin ovat mahdollisia.

–       Järjestättekö kursseja?

Kyllä! Turussa järjestetään joka kuukausi vähintään yksi kurssi, aihealueina raakakakut, raakaleivonta, smoothiet ja raakasuklaa.

Järjestämme kursseja myös pienryhmille ja yrityksille, kysy lisää tai pyydä tarjous!

–       Järjestättekö yksityistilaisuuksia?

Kyllä. Yksityistilaisuudet ovat mahdollisia pääasiassa kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella, erityistapauksessa aukioloaikojen puitteissa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

–       Onko kahvilan tuotteet vegaanisia?

Pääasiassa kyllä. Smoothiet, raakapuurot, raakasuklaat sekä suolaiset että makeat raakaleivonnaiset ovat aina joko osan tai koko valikoiman osalta vegaanisia. Eli kaikista kategorioista löytyy aina vegaanista syötävää ja juotavaa J  Salaattimme on myös saatavilla vegaanisella lisukkeella.

Kaikki tilauskakut on saatavilla vegaanisena.

–       Sopiiko tuotteet erityisruokavalioille?

Erittäin hyvin. Linjamme on hyvin tarkoin harkittu ja valittu siten, että lähestulkoon kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia, laktoosittomia, maidottomia. Vegaanit ja pähkinäallergiset on huomioitu myös.

Raakakakut ovat luonnostaan aina gluteenittomia, laktoosittomia ja maidottomia, joten voit tulla nauttimaan kakuistamme aina täysin huoletta.

–       Miten Pure  Move liittyy Pure Heroon?

Pure Move on Turussa, kahvilan yläkerran yhteydessä toimiva joogastudiomme. Kahvilan yrittäjät ovat mukana myös joogastudion toiminnassa ja teemme tiivistä yhteistyötä.

Tätä kautta myös kaveriporukan tai työpaikan virkistyspäivät on mahdollisia toteuttaa yhdistäen jooga ja hyvä ravinto!

Kysy tarjousta. J

–       Onko kahveihin saatavilla kasvimaitoja?

Totta kai! Käytössämme on herkullisen pehmeä kauramaito, saat sen mihin kahviin tahansa.

–       Saako tuotteita mukaan?

Kyllä, kahvilamme kaikki tuotteet on otettavissa mukaan nautittavaksi.

       Kuinka paljon etukäteen tilaus on jätettävä?

Tilaus tulisi jättää viimeistään kolme arkipäivää ennen noutoajankohtaa. Mitä aikaisemmassa olet, sen parempi,  niin ehdimme varmistaa haluamasi tuotteen saatavuuden ja valmistaa sen rakkaudella.